Посетете новия ни форум! | |
|
| Къщата на Салваторе | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Stefan_ Special User
Брой мнения : 429 Reputation : 0 Join date : 22.02.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 6:11 pm | |
| На вратата дойде Елена. Останах със зяпнала уста. Какво можех да направя или кажа ? Чудех се защо не влиза и тогава усетих , че е вампир. Погледнах я ужесено , как можеха да го причинят точно на нея ? - Влизай - погледнах я. - Кой те превърна ? Кой ти го причини ? | |
| | | Bloody Vampire Friends
Брой мнения : 68 Reputation : 0 Join date : 02.03.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 6:19 pm | |
| -Елена-Възкликнах със учудване.-Кой ти го причини кой те превърна?-Попитах и я погледнах ядосано. -Е го намеря и е разчленя и го убия бавно и мъчително.-Каах вече неможех да сдържам гнева си и ударих стената до мен и тя пое удара на юмрука ми и се об разува една дупка. -Елена кажи ми кой ти го причини. | |
| | | Elena Dark creatures
Брой мнения : 27 Reputation : 0 Join date : 12.03.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 6:29 pm | |
| "И какво точно ще ми направиш, ако си отворя устата?" - върнах й и аз телепатично послание. И двамата реагираха както очаквах.. за жалост. -Една вампирка - казах. -Може да сте се засекли някъде през години и да я познавате.. забравих й името -казах и повдигнах рамене. После се обърнах към Катрин. -Не очакваше ли? Надявам се да си приятно изненадана - казах с фалшива усмивка. | |
| | | Stefan_ Special User
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 6:37 pm | |
| - И това ти харесва ? - Елена все повече беше започнала да прилича на Катрин , от това се опасявах. Маниерите й , начина й на отговаряне. Те не бяха еднакви само по външен вид , започваха да си приличат и по характер. Гледах ги и наблюдавах как ще реагира всяка една от тях. Какво ли щеше да се случи. Погледнах към Деймън и му казах телепатично: "Май си приличат повече от колкото предполагахме" | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 6:43 pm | |
| -Да и аз таак си мисля.-Казха на Стефан телепатично и след това продължих мислено към Елена. -КОй те превърна знам че помниш но не искаш дами кажеш.-Каах телепатично и издигнах стени от мисли които да заглушат нашият разговор с Елена. -Е Катрин какво прави през онази седмица когато с Стефан ни нямаше? | |
| | | Katherine Dark creatures
Брой мнения : 433 Reputation : 0 Join date : 08.03.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 6:56 pm | |
| "Да определено ,Благодаря ти" Отвърнах все така телепатично ,на Елена.Това беше ,ужасна грешка ,но сега бе тук и се надявах,да направи Деймън щастлив,както го заслужаваше.Знаех,на къде бие Деймън,но ако мислеше,че толкова лесно ще се издам,беше сгрешил,тотално. - Как какво ,веднага ,щом разбрах,че ви няма ,търсих Стефан ,из цялата земя.-усмихнах се.Поглед към Елена и за първи път ,тя щеше да види ,една различна Катрин. "Моля те Елена ,заради доброто на всички ,накарай Деймън ,да забрави ,за въпроса си ,а също и Стефан. "-Имаше само един начин,да го разсее и се надявах,да ме е разбрала,щеше да е най-добре. Защото ако проговореше и предадох картина в съзнанието ,в която Деймън ,щеше да пострада и дори умре.-Не че щях,да го направя ,не и заради Стефан ,но важното беше,че тя не го знаеше. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 7:01 pm | |
| -Не - казах, като почти извиках. Как можеха да мислят че това ми харесва. -Не ми харесва.. но какво ми остава освен да се примиря? - попитах и наведох глава като седнах на дивана. Бях се опитала да звуча безгрижно, за да не задават повече въпроси, защото Катрин още когато ме превърна ме беше заплашила да не им казвам нищо. След малко ме накара да направя така че Дейм да забрави за въпроса си, а в съзнанието ми се появи картината как тя го убива. Нямаше какво друго да направя, тя можеше да го убие.. -Радвам се да те видя - казах и се приближих към Деймън и го прегърнах. След секунда впих устни в неговите в една дълбока и страстна целувка, като леко притиснах тялото си в неговото. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 7:05 pm | |
| Страхотно Елена се нахвърли на Деймън , а той сякаш забрави за въпроса си.Още имах чувства към нея , колкото и да не исках , имах. Е явно щяхме да си бъдем четиримата щастливи , можехме да се менкаме. А Елена се кълнеше , че ме обичаше , но явно нещата се обръщаха. Просто се усмихнах и седнах на фотьоила. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 7:10 pm | |
| Елена дойде и ме целна по устните а аз сякаш забравих за въпроса си.Само и се усмихнах и я погледнах все още бях гневен. -Искаш ли кръв?-Попитах я като и прошепнах в ушето с усмивка на лице. Усмихнах се и на Катрин но тази усмивка беше от моите двеста и петдесет каратови. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 7:19 pm | |
| Това ,което направи Елена ме зарадва,знаех,че го обича ,ние бяхме прекарали ,известно време заедно и всъщност и за това я оставих ,жива,защото ми се беше заклела,че обича Деймън ,а не моя Стефан.Седнах на дивана ,до Стефан и се гушнах в него.А на нея и казах "Браво Ели ,страхотна си актриса и аз ти повярвах"- Но знаех,че няма нищо общо с актьорските и умения,тя просто го обичаше и беше повлияна от чувствата си.Отвърнах на усмивката на Деймън беше явно ,че той забрави,за въпроса си ,каквато бе и целта. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 12, 2011 7:26 pm | |
| Погледнах гневно Катрин и виновно Стефан. За малко идеята да кажа че Кат ме е превърнала ме изкуши, но реших да си замълча, нямаше да има полза.. ил щеше?! Седнах на единия фотьойл и активирах дарбата си. Не исках вече Катрин да мипраща никакви телепатични послания.Обърнах глава настрани и се загледах в прозореца. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 4:09 pm | |
| Гледах и тримата и осъзнах колко ми е писнало да се разправям с глупости. За какво ми беше ? И Елена ме беше захвърлила както Катрин преди времето , а сега Катрин твърдеше , че ме обича , а Елена се мляскаше с Деймън. Останах безмълвен и се качих горе. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 4:13 pm | |
| Погледнах към Елена ,която нямаше търпение ,да се усамоти с Деймън,за това прие предложението му и излязоха,на лов.Стефан се качи горе,щях,да отида при него ,но излязох за малко.Хванах два заека и ги източих в една кана.Качих се горе при него и му поднесох чаша,с още топла кръв.Той ме погледна. - Спокойно животинска е -Казах и се усмихнах ,след което налях и една за себе си.Бях започнала ,да огладнявам. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 4:16 pm | |
| Катрин дойде при мен след малко с чаша кръв. Не бях пил кръв много отдавна и вече започнах да губя силите си. - Благодаря - погледнах я и отпих една глътка от чашата , да беше животинска и кръвта беше хубава. - Знаела ли си за това ? - погледнах я. - Че Елена ще избере Деймън ? - имах повече чувства към Катрин , но ме болеше за това , което Елена направи. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 4:50 pm | |
| Погледнах го,не исках,да го лъжа,не и за това.Можех,да усетя,че той все още имаше чувства към нея и от нейната измяна,го беше заболяло. - Да знаех,след като си тръгнахте ,отидох да се видя с нея и си поговорихме .Каза ми ,че е мислела ,че те обича ,но всъщност сърцето ѝ е принадлежало на Деймън.-Той се натъжи,доближих се до него и нежно го погалих. - Забрави я Стефан,аз съм тук и ще направя така ,че изобщо да не ти липсва,ако ми позволиш ,разбира се.-Леко се наведох към него ,но не исках,да го целувам повече ,без негово съгласие,само го гледах,в очите.
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 5:00 pm | |
| - Ясно. Знаеш ли много е интересно как се повтарят събитията , преди време ти ни изостави с Деймън , а сега Елена ме изоставя зареди Деймън. Но ще го преживея , някак си. - погледнах я и я помилвах леко по лицето , толкова си приличаха , че дори беше по-гадно да го приема. - Добре както кажеш , ще се опитам отново да сем заедно. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 5:22 pm | |
| Сърцето ми беше щастливо,той беше готов ,да ми даде последния шанс ,за който копнех.Усмихнах се ,след което налях по още една чаша и на него и на себе си.Животинската кръв, не ми харесваше,но нали беше кръв ,а и бях обещала,да се променя.Ако трябваше,до края на живота си ,щях,да пия само от животни,ако така можех,да съм с мъжът на живота ми.Отидох при него и взех празната чаша от ръцете му и го прегърнах,знаех,че има нужда от приятелска прегръдка, точно сега,в този момент. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 6:01 pm | |
| Милият им Стефан ,наистина му беше тъжно и го болеше,но не ревнувах ,дори не се ядосвах.Разбирах го бях постъпила по същия гаден начин,какъвто сега Елена.Но тогава тя го беше утешила,сега нещата се обръщаха.Но не бях щастлива,напротив болеше ме.Продължих,да го гушкам, известно време,след което го пуснах. - По-добре ли се чувстваш ? | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 6:03 pm | |
| Тя ме подържа известно време , трябваше да спра да мисля за Елена , защо ми беше ? Катрин си ме беше обичала толкова години и не би ме заменила за Деймън , поне така предполагах. Когато ме пита дали съм по-добре , само кимнах и се усмихнах леко. Бях й благодарен , че е тук. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 6:21 pm | |
| Тя легна до мен и започна да ме гали , като еше около мен сякаш се успокоявах повече. Легна на гърдите ми , а аз я прегърнах. Не спирах да я гледам и се чудех какво да правя , трябваше скоро да забравя Елена и отново да се опитам да съм с Катрин както преди и да забравя всичко , но щеше да е трудно. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 6:33 pm | |
| Чувах мислите му ,беше толкова объркан,не знаех и аз какво да правя,наведох се към него ,съвсем леко в посока на лицето му исках,целувка ,но той да ме целуне,да го пожелае.Не да си го взема,насила ,не че не можех,не исках.Исках,да ме обича ,толкова силно,както аз него.И знаех,че някъде там ,той имаше чувства и към мен.Но,бяха дълбоко скрити и трябваше,да се потрудя,за да ги намеря и отключа.Но пък имахме, вечността за това. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 6:36 pm | |
| Катрин се наведе към мен и нищо друго не ми оставаше освен да я целуна , стана ми по-добре , но сега не ми беше до това , имахме толкова време , за да мога отново да я обикна , а тя бързаше. Трябваше да накарам сърцето ми отново да чувства нещо към нея и щях да го направя. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 7:09 pm | |
| Целуна ме ,но съвсем леко ,липсваше,каквато и да било страст.Въздъхнах ,щом трябваше ,да чакам,щях.Продължих,да го галя и гледам ,можех,да го правя и цял живот ,беше ми толкова хубаво с него.Но се надявах,Елена да не развали всичко,да беше хубаво,че избра Деймън и ми отвори ,път към Стефан,но ако кажеше,че аз съм тази ,която я е превърнала,щях да го загубя и този последен шанс.Щях ,да я убия ,преди да е посмяла да, се разприказва.Но глупавата ѝ дарба,правеше трудно проследяването на мислите ѝ.Все пак се надявах,че заплахата ,че ще нараня и дори убия Деймън ,да и бетонираше устата,за доброто на всички ни. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 7:19 pm | |
| Тя продължаваше да ме гали и да стой до мен , но въпросът ми беше какво толкова намираше в мен ? Деймън беше по-красивият от двамата , Деймън винаги имаше какво да каже и можеше да й е забавно с него , а аз , аз си бях скучният Стефан пиещ заешка кръв , знаех го добре , ето защо Елена предпочете Деймън , а скоро щяха да си го делят с Катрин. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 7:33 pm | |
| Слушах опасенията му,но не исках,да се издавам ,че чета мислите му ,за да не му стане неудобно. - Толкова те обичам-казах като наруших тишината. - Ти си невероятен Стефан ,ти си всичко което една жена ,може да и иска и се радвам ,че ми даде шанса ,за който те помолих.Знам,че не ми вярваш,знам,че съм си го заслужила,но аз ще ти го докажа,че за мен ,във вселената има само един мъж и това си ти.-Нежно погалих лицето му. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе | |
| |
| | | | Къщата на Салваторе | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |