Посетете новия ни форум! | |
|
| Къщата на Салваторе | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Katherine Dark creatures
Брой мнения : 433 Reputation : 0 Join date : 08.03.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 6:57 pm | |
| - Е няма угодия за теб -леко го ръчнах в корема. - Хайде да излезем,да те разходим ,може да отидем до мола,да си купя ,дрехи само да се преоблека.-усмихнах се .Качих се в стаята на Елена и облякох дънки и тениска,знаех ,че не би имала против ,ако ги заема, за малко - Готова съм ,да вървим. | |
| | | Ария General Moderator
Брой мнения : 126 Reputation : 1 Join date : 14.03.2011 Age : 32
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 21, 2011 6:11 pm | |
| Одавна не бях виждала Катрин и се изненадах когато ми се обади,че се е върнала в този свят заради някакъв вампир.Затова оставих заниманията си и тръгнах към адреса който ми даде.Наистина умирах да я видя,да ми разкаже как е и какво ново е скроила.Не пътувах дълго когато стигнах наистина страхотна къща,Кат ми каза да я изчакам да се върне,затова влязох направо вътре.Къщата беше наистина невероятна,който я бе купувал определено имаше вкус.Седнах на дивана и скоро я усетих..връщаше се!
Последната промяна е направена от Ария на Пон Мар 21, 2011 6:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Katherine Dark creatures
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 21, 2011 6:30 pm | |
| Върнахме със Стефан ,когато той се спря,явно усещаше,чуждо присъствие.А аз бях толкова замаяна от щастие,че не бях усетила Груба грешка.Но нямаше,защо ,да се притеснявам ,беше Ария. - Не се тревожи скъпи,тя е моя приятелка ,ела да те запозная.Влязохме и я заварих да седи на дивана,отидох да я прегърна. - От кога не съм те виждала ,как си мила ? Това е Стефан-погледнах към него. - Запознайте се .-Бях и говорила толкова много за него.Но досега не го беше виждала.Надявах се ,да го хареса. | |
| | | Stefan_ Special User
Брой мнения : 429 Reputation : 0 Join date : 22.02.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 21, 2011 6:33 pm | |
| Оказа се , че приятелка на Катрин е влязала у нас , когато усетих чуждото присъствие си помислих какво ли не , можеш да е всеки. Подадох си ръката и се усмихнах леко. - Приятно ми е да се запознаем.Искате ли нещо за пине или друго ? - погледнах и към двете. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 21, 2011 6:38 pm | |
| Както и очаквах,Кат се спусна да ме прегърне.Стиснах я силно,наистина бяха минали векове -От векове скъпа моя-тогава Кат ми го представи.Стефан,мъжът за когото говореше всеки ден и час.Мъжът когото бе откраднал сърцето и.Погледнах го и се усмихнах,имаше защо да говори само за него -Приятно ми е Стефан,аз съм Ария - поех ръката му и се обърнах към Катрин - Беше права,невероятен е. Катрин се усмихна,знаеше колко съм критична,но определено той си заслежаваше -Благодаря Стефан ще приема едно уиски | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 21, 2011 6:53 pm | |
| - Аз също ,ще пийна с приятелката си ,да се чукнем.- Стефан отиде ,да донесе ,а ние двете седнахме отново,на дивана. - Страхотен е нали ? Но кажи ми какво прави ,през цялото това време и защо не дойде,да ме видиш по-рано-направих нацупена физиономийка.Стефан се върна с чашите и аз и я подадох. - Седни при нас скъпи,сипи си и ти.-Усмихнах му се и хванах ръката му.За да не може,да ми откаже. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 21, 2011 6:59 pm | |
| С Кат седнахме на дивана ,докато Стефан ни донесе питиета. -Признавам уцелила си този път десятката скъпа,знаеш колко съм критична по принцип ,но този тук бие всички.. Знаех,че ще ме пита къде съм била изащо не съм я потърсила -Знаеш,че не ме свърта на едно място,пътувах,толмозих стари познайници и така -Кат се нацупи-Не се цупи моля те-прегърнах я - Знаш,че те обичам.Потърсих те но не те открих след последната ти визита! Стефн седна при нас -Е ,разкажи ми как сте вие? | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 21, 2011 7:15 pm | |
| Погледнах я . - Не си ли личи,щастливи сме - пак хванах ръката му и я целунах. - Имахме ,много недоразумения ,но ги изгладихме.Разбрахме се и сега можем,да сме щастливи.-усмихнах се .Той седна с нас и изпи една чаша,след което ни се извини,че е уморен и отиде да си легне. - Разбирам го казах,днес бяхме на пазар-засмях се. - Радвам се ,че дойде-казах и отново я гушнах. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 21, 2011 7:18 pm | |
| Знаех през какво премина Кат,а сега видях и още.Последните векове през които не бяхме се виждали -Виждам и видях - усмихнах и се докато Стефан се качваше горе Тя наистина бе нейно копие,а брат му..можеше да и помогна с нещичко -Та наистина е твое копие мила,как е възможно? Беше ми споменавала за двойника,но не знаех че до такава степен -С какво мога да ти помогна? | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 21, 2011 7:40 pm | |
| - Не се тревожи плана ми относно Елена се промени ,ние се помирихме - усмихнах се. - Тя се застъпи за мен ,да тя е пълно мое копие външно,но изглежда и от вътре,че не сме толкова различни.А относно Деймън ,много му причиних,ще ги оставя,да са щастливи.-усетих че се прозявам. - Остани тук ,тази нощ,къщата е голяма ,а и Стефан,не би имал нищо против -усмихнах ѝ се.След което станах и отидох ,да си легна до любимия си,той вече спеше,така,че се мушнах при него и го гушнах. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 6:17 am | |
| Бях уморен от всичкото това пазаруване и другите неща , а и алкохола не ми повлия добре за това си легнах , по едно време усетих как Катрин ме прегръща , прегърнах я и се усмихнах , всичко беше перфектно. Целунах я , след което отново заспах. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 2:25 pm | |
| Когато се събудих , Катрин вече се беше събудила , трепереше. Тя не беше от типа , които се плашат лесно , може би наистина нещо беше станало ? Прегърнах я силно. - Какво има ? | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 4:58 pm | |
| Топлината на прегръдките ,на Стефан ме успокои,вече не треперех,но споменът ,още ме преследваше.Беше толкова реално,че щом уплаши мен,която не вярваше,на сънища. - Сънувах... запелтечих - Беше Клаус,беше ме открил и тъкмо...тъкмо... щеше да ми откъсне главата,почувствах болката Стефан,сигурна съм ,че е знак,пратен от него ,че е близо.Страх ме е...толкова ме е страх....Не искам ...да ...умра...Не и след ,като най-сетне намерих...своето щастие.-Гушнах се по-силно в него,исках това чувство ,да си отиде.
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 5:05 pm | |
| Усмихнах се. - Той няма да дойде Катрин , вече няма за какво да те търси , а ако търси теб , значи търси и Елена. Може би е просто сън породен от подсъзнанието ти , Клаус го няма и няма да умираш , всичко ще е наред. - целунах я. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 5:12 pm | |
| - Дано да си прав-прегърнах ,го пак силно и въпреки ,това чувството не минаваше.Но за едно беше прав ,ако той дойдеше ,нямаше ли да се поинтересува първо от Елена,е да ама и тя не , беше вече човек.Страхотно Катрин ,много хубаво се самопрецака.Но всъщност исках ли ,тя да пострада,не ,тя беше моя двойничка и точно сега изпитвах симпатия към нея,а и ме беше защитила,когато,най-малко очаквах.Или го заслужавах,главата щеше ,да ми се пръсне.За това спрях да мисля,взех си бърз душ и се облякох. - Хайде мило,да слезем долу,да видим как е Ария-усмихнах се. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 5:19 pm | |
| Предишната нощ Кат ми предложи да остана в дома на Стефан и аз се съгласих.Не ми се прибираше,а и исках да опозная Стефан.На сутринта се събудих и ги чух да слизат,но усетих ,че нещо тревожеше Катрин и май добре знаех какво е -Добро утро - усмихнах се на двамата - Стефан благодаря за гостоприемството.Къщата е страхотна | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 6:08 pm | |
| Усмихнах се на Ария. - Как спа мила ? Отидох и отново я прегърнах ,след този кошмар имах нужда да ме гушкат,най-близките ми приятели.Тя ме погледна ,но не ми се обясняваше и беше по-лесно да , пратя картините в умът ѝ.Тя ме погледна разбиращо ,а аз само поклатих глава.Върнах се при Стефан и го гушнах ,исках,да го чувствам тук и да получа измамно чувство,че всичко е наред. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 6:10 pm | |
| - Приятелите на Катрин са и мои приятели и се радвам , че къщата ти харесва. Какво искате за закуска ? - усмихнах се и погледнах към Катрин , знаех , че нямаше от какво да се притеснява , Клаус не беше наблизо , отдавна. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 6:13 pm | |
| -Страхотно,като бебе -Кат ме прегърна,не бе нужно да ми праща картини за да разбера какво е станало.Затова и не казах нищо,просто я погледнах з ада знае,че я разбирам и съм с нея. -Благодяра Стефан,разбирам защо те обича. Бяха така сладки заедно,не бях виждала Кат така щастлива -Аз не отказвам кръв-казах когато Стефан попита за закуска | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 6:22 pm | |
| Чувствах се слаба,за това ,аз също исках кръв ,въпреки ,че бях си казала,да пазя въздържание със Стефан. - Да аз също ,ще пийна малко кръв.-Станах и отидох да ни налея.Не исках,да изкушавам Стефан ,знаех колко е силна жаждата му и без това.А и къщата вече бе и моя ,за това не можех,да чакам,все едно бях гостенка,донесох две чаши,знаех ,че той няма да пие.Подадох едната на Ария. - Заповядай-усмихнах ѝ се. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 6:47 pm | |
| Седнах до тях и се усмихнах леко. Не се бяха виждали отдавна , сигурно имаха много неща да си разправят. Целунах Катрин. - Аз ще отида да оправя едни неща , след малко идвам. - усмихнах се отново и станах от там. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 6:50 pm | |
| Кат беше притеснена,но явно не и се говореше за това -Благодаря-взех кръвта и отпих.Беше вкусна,Стефан ни остави като каза,че имал нещо да свърши -Кат какво има? Нещо те притеснява,видях го и в съня ти и в това което ми показа Знаех добре историята й и кой би я растроил така -Само ми кажи и ще се справя с него | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 7:07 pm | |
| - Не Ария ! -казах стреснато. - Той ще те нарани и няма,да се поколебае ,да те убие ,няма да го позволя.Няма да се месиш.Единствената ,която ще поеме ударите съм аз.Обещай ми да отведеш всички далече Стефан ,Деймън Елена и Каролайн ,всички Ария ,обещай ми.-Тя поклати глава ,в знак,на съгласие,макар,да знаех,че не се е примирила.Каза ми ,че отива в града ,но обеща,скоро да се върне ,за да си говорим.Изпратих я отидох ,да намеря Стефан. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 7:09 pm | |
| Трябваше да подредя едни неща , след като ги подредих отидох долу. Отворих хладилника , където Деймън си държеше банките с кръв , само стоях и гледах , нямаше да взема. Обърнах се и Катрин стоеше зад мен. Целунах я. - Само проверявах едни неща. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 22, 2011 7:27 pm | |
| - Няма нужда да се оправдаваш Стефан ,мога да усетя жаждата ти,кажи ми защо се измъчваш любов моя ?-Погалих нежно лицето му и го прегърнах.Наистина не разбирах ,да не би да бяха вярни,думите на Деймън и да се подготвя,за Свети Стефан ? Засмях си се самичка,само при мисълта,колко абсурдно звучи това.но подтиснах смехът си,не исках,да се подигравам ,дори неволно.Сигурно си имаше причина,погледнах го. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе | |
| |
| | | | Къщата на Салваторе | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |