Посетете новия ни форум! | |
|
| Къщата на Салваторе | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Stefan_ Special User
Брой мнения : 429 Reputation : 0 Join date : 22.02.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 7:15 pm | |
| Тя започна да ме трие и да ме съпунисва , тялото ми всеки път реагираше на докосванията й , след като тя свърши с моето тяло , аз започнах нежно да оптривам нейното , всякаш е нещо много крехко и ако натисна леко ще се счупи. | |
| | | Katherine Dark creatures
Брой мнения : 433 Reputation : 0 Join date : 08.03.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 7:30 pm | |
| Докосваше ,ме толкова нежно и внимателно,ако се стараеше,да не разпали страстта им ,вече бе късно.Обикновеното къпане ,се превърна в страхотна игра.Докосваше със сапуна и с ръцете си и ме миеше,а аз вече се задъхвах ,придърпах ,го за целувка и продължих,да се наслаждавам,на това.Водата удължаваше ефекта,като нежно масажираше тялото ми.Ръцете ми се намериха на неговото ,а той вече беше съвсем чист. | |
| | | Stefan_ Special User
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 7:32 pm | |
| Когато приключих с това да я съпунисвам започнах да я целувам , но какво правех ? Толкова ли бързо забравях всичко , което е направила и жадно търсех устните й ? Излязох от душ кабината. - Ще се облека , чакам те - усмихнах се и отидох да се изсуша и облека. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 7:37 pm | |
| Ама какво стана ? Целувах ме се ,жадно и ръцете ми изучаваха тялото му и той изведнъж ,се отдръпна и каза,че отива да се облече.Въздъхнах и излязох ,явно ,че все пак нищо не беше същото.Колкото и да твърдеше обратното.Хвърлих кърпата,на леглото ,вече ядосано и посегнах към дрехите си.Не можеше,да постъпва така с мен,да ме разпалва и оставя.Чувствах се като прелъстена и изоставена и това хич,не беше хубаво чувство. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 7:40 pm | |
| Катрин явно беше ядосана , а аз вече се бях облякъл. Какво си мислеше ? Не , не исках да зная какво си мислеше. Тръгнах да й казвам нещо , но просто млъкнах. Излязох в градината , имах нужда малко да се поразходя и да прочистя ума си , а и с тази жажда за Катрин и кръв не ми беше лесно. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 7:52 pm | |
| Облякох се и седнах на леглото,какво щях,да правя,бях се побъркала от желание ,а останах незадоволена.Защо тогава дойде в банята с мен и ме докосваше,по този начин,само като си припомнях и се подмокрях.Легнах на леглото,не исках,да виждам никого,щях,да остана тук ,целия ден. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 7:54 pm | |
| Знаех какво искаше и аз го исках колкото и да не си го признавах. Качих се в стаята и я блъсна на леглото , започнах да я целувам и да я хапя , след което за секунди скъсах дрехите й и започнах да целувам тялото й. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 8:04 pm | |
| Бях се отпуснала,когато Стефан връхлетя,като хала и започна ,да ме целува,сърцето ми лудо заби,ама какви ги вършеше,но той бързо ме остави без дъх или каквито и да е мисли.Разкъса дрехите ми и започна да ме целува,по цялото тяло.Треперех извивах се и стенех ,очите ми почерняваха от страстта.
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 8:08 pm | |
| След като устните и езикът ми минаха през цялото й тяло няколко пъти като наблягах на някой основни точки , проникнах в нея , отначало беше нежно и започнах с леко темпо , колкото да я дразня , но после започнах бясно , тялото ми просто не искаше да ми се подчинява. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 8:19 pm | |
| Нещо се случваше ,със Стефан и не знаех,да се радвам ли ,в единият момент беше студен ,като лед и непоклатим ,а в следващия се превръщаше в изригваш вулкан.Целуваше ме с такава страст,поигра си хубаво с мен ,преди да ме обладае.Целувките му бяха изгарящи ,а движенията му разбиващи.Не можех,да мисля ,дори не ме остави и аз да си поиграя с него.Беше се съсредоточил изцяло върху,моето удоволствие. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 8:22 pm | |
| С Катрин свършихме едновременно , телата ни все още трепереха от удоволствието , дори и аз не знаех какво ми ставаше и защо се държах така. Целунах я леко , излязох от нея и я прегърнах. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 8:33 pm | |
| Повече от невероятно краят ,беше чудовищен,цялата стая ми се завъртя.Стефан ме притисна до него,беше приятно ,но трябваше да знам. - Какво става с теб ? В единият момент ,ме отхвърляш ,в следващия ми се нахвърляш,не че се оплаквам,не си го и помисляй,харесва ми ,но не може ли ,да пропускаш първото ?Че наистина ме боли,ако не беше вампир ,щях,да си помисля,че си обладан и в теб живеят две личности.-погледнах в очите. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 8:37 pm | |
| - Понякога и аз имам същото чувства. - погледнах я и леко погалих лицето й. - Че в мен живеят двама човека , този който ти прощава и този който все още не може да приеме всичко. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 8:53 pm | |
| - Поне си го признаваш- усмихнах се - Ще се опитам,да свикна,с тези твои променливи настроения-казах и го целунах,след което го прегърнах.Исках,да го чувствам,че е до мен ,че ме обича,иначе щях,да се побъркам. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Съб Мар 19, 2011 9:02 pm | |
| Целунах я и се усмихнах леко. - Без повече лъжи , нали ? Значи ще ти казвам всичко , дори как се чувствам и какво искам да правя. ПРосто няма да крия нищо повече от теб , зареди това криене много пъти щяхме да се загубим. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 4:28 pm | |
| - Да съгласна съм-усмихнах се и погалих леко лицето му,като отметнах ,един кичур ,от него.Вгледах се в очите му. - Повече,никакви лъжи и тайни Стефан ,обещавам ти го. Казах ти всичко,ти знаеш,всичко,за мен.Мистерията Катрин вече не съществува ,за теб -засмях се. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 4:35 pm | |
| - Радавам се , че е така. С времето отново ще спечелим взаймното си доверие. - усмихнах се и леко погалих лицето й. Беше хубаво , това че вече можех да й вярвам , това че вече не можех да се притеснявам от това какво ще направи. - Искаш ли вече да ставаме ? | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 4:49 pm | |
| - Добре -усмихнах се ,станахме и се облякохме ,е на мен ми се наложи ,да взема от дрехите на Стефан ,беше скъсал,всичко което си носех,добре че не унищожаваше и бельото ми. - Изглеждам ужасно-дрехите ми бяха два пъти по-големи. - Но пък е приятно ,носят,твоя аромат.-засмях се. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 4:54 pm | |
| - И така си хубава и съжелявам за дрехите , ще отидем да ти вземем нови - усмихнах се леко и слязохме долу. - Жадна ли си искаш ли кръв ? - погледнах я , аз щях да се въздържам , можех го. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 5:18 pm | |
| - Не мили,предпочитам ,да пия кафе -усмихнах се - Ти искаш ли ? Отидох в кухнята,за да направя,това беше една от напитките ,които и вампирите обичаха,но аз го пиех,чисто ,без никаква захар или сметана.За да можех,да усетя,истинския му вкус. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 5:21 pm | |
| - Не благодаря - усмихнах се и отидох при нея , тя си правеше кафе , а аз мислих какво да правя. Къде ли бяха Деймън и Елена ? И какво ли ми пукаше , но не исках да бъде наранен отново , беше понесъл достатъчно болка. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 6:13 pm | |
| Седнах на масата и започнах ,да си пия кафето ,имаше приятен и плътен вкус.Стефан но пожела,да пие с мен и с отнесе ,на някъде.Мислеше си за брат си ,но той,сега беше щастлив с Елена ,можех,да чуя,кикотещите се звуци,които идваха от вън и свенливата Елена която викаше "Не там Деймън ,не тук "-бяха дразнещо жужене в главата ми ,за това ги игнорирах. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 6:18 pm | |
| Погледнах Катрин явно и тя чуваше това , което аз чувах. Хайде Стефан не ти пука , тя избра него , преодолей го , все пак си на 520 години по дяволите. После пак погледнах Катрин и въздъхнах. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 6:45 pm | |
| Е явно ,че и Стефан ги чуваше и не му се нравеше. - Опитай се ,да игнорираш шумовете -усмихнах му се.-Станах и отидох до него ,хванах леко главата му и нежно го докоснах в областта ,на слепоочията,той се остави,на този спонтанен масаж. - Не мисли,за нищо и скоро ще спреш да ги чуваш -говорех му леко и нежно разтривах слепоочията му ,трябваше,да го отпусне и да му стане приятно. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Нед Мар 20, 2011 6:48 pm | |
| Катрин стана и дойде до мен , започна да разтрива слепоочията ми , говореше успокойтелно , спрях да чувам шумовете след като последвах съвета й. - Благодаря. Спрях да ги чувам , но сега започна да ми се доспива - погледнах я и се засмях леко. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе | |
| |
| | | | Къщата на Салваторе | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |