Посетете новия ни форум! | |
|
| Къщата на Салваторе | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Katherine Dark creatures
Брой мнения : 433 Reputation : 0 Join date : 08.03.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 7:23 pm | |
| Качих се върху него ,исках аз да контролирам движенията ,подлудявах телата ни ,той също изкрещя.Сключих краката му на кръста и го придърпах повече към мен,движенията ни изведнъж се забавиха ,но не бяха по-малко влудяващи.Свършихме абсолютно едновременно,като и двамата изкрещяхме името на другия.Пулсираше цялото ми тяло,но краката ми още, бяха сключени около него ,не исках,да го пускам. - Стефан... -простенах. - Това беше невероятно.-Още не знаех ,на кой свят се намирам. | |
| | | Stefan_ Special User
Брой мнения : 429 Reputation : 0 Join date : 22.02.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 7:29 pm | |
| След като свършихме , краката й продължаваха да стоят сключени на гърба ми. Явно не беше очаквала това от мен , беше изненадана , всякаш не бях способен на това. - Не само Деймън може да е непредвидим и страстен. - усмихнах се леко. | |
| | | Katherine Dark creatures
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 7:33 pm | |
| - Стефан ,не съм казала това ,изобщо не мисля ,за него ,всичко това е минало ,той е минало ,ти си моето настояще и бъдеще.- Размърдах се още малко ,за да подразня ,вече по-чувствителните ни места ,след оргазма.Но го отпуснах ,все пак го гушнах,беше нереално,чак не вярвах,че някога ще съм пак с него и то по негово желание. - Обичам те ,винаги само теб ,винаги си бил само ти Стефан -а името му излизаше,като стенание,от устатата ми. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 7:36 pm | |
| Просто кимнах и я погледнах , не исках да провалям момента , а и толкова много ми се спеше. Целунах я и затворих очи , тази нощ нямаше да я забравя доста дълго време и много често ще исках да си я припомняме. Заспах с усмивка на уста. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 8:45 pm | |
| Вече можех,да заспя,толкова щастлива,гушната в него ,притисната до тялото му.Стефан ,само ако знаеше,какви чувства предизвикваше в мене,как сърцето ми пее.Тялото ми още пулсираше,само каква страст ,не можех да повярвам,че най-сетне бяхме отново заедно.Заспах и сънувах ,че вървим заедно ,хванати ръка ,за ръка ,не спирайки да се целуваме с нежност и страст,усмихвах се в съня си. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 8:49 pm | |
| Събудих се , за първи път от доста време не сънувах нещо , което да ме плаши. Катрин още спеше , погледнах я и с усмивка на уста си спомних за снощи. След което станох , събляках се и отидох да се изкъпя. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 9:09 pm | |
| Събудих се ,бях щастлива и приятно отмаляла,исках ,да се изкъпя, видях ,че Стефан е вече там ,взех една хавлия и отидох при него.- - Надявам се да нямаш против че се натрапвам така -усмихнах се. - Ще гледам да не ти преча.пресегнах се за сапуна ,но той също ръцете ни се докоснаха ,не издържах и отидох ,да му кажа добро утро ,както си трябваше с целувка. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 9:14 pm | |
| Катрин дойде да се изкъпе заедно с мен , щяхме да се държим като двойка след един секс ? - Нямам нищо против , разбира се - усмихнах се леко и я погледнах. Разбира се отвърнах на целувката й и започнах да се съпунисвам. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 5:28 am | |
| Стефан отвърна на целувката ми ,след което започна да се сапунисва,като приключи,аз взех сапуна,изкъпахме се почти ,без да се докосваме ,излязохме от банята и се облякохме.Бях гладна,а предполагам и той,за това ,отидох до хладилнка,там имаше още ,от заешката кръв и една банка с човешка,сигурно на Деймън или може би на Елена ? Устоях на изкушението и взех животинската,налях в чаши и му я поднесох. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 6:27 am | |
| След като излязохме от банята , се облякохме и отидохме в хола. Седнахме и тя донесе чаши с кръв , взех чашата и я оставих на масата. - Може би малко по-късно. - усмихнах се леко и я погледнах. - Има човешка кръв , защо не пи от нея ? Казвам ти , не е нужно да си като мен. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 6:42 am | |
| - Не знам ,Деймън може да се сърди -засмях се - Или Елена -добавих. - Всъщност ,вече от доста време пия животинска кръв и почнах,да свиквам.-Усмихнах му се и поднесох чашата към устата си,отпих от кръвта,първо се намръщих ,но преглътнах ,трябваше,да се абстрахирам,нали беше кръв. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 7:02 am | |
| - Няма да ти се разсърдя , защото е моя. - погледнах я и присвих очи. Преглътнах леко и пак върнах погледа си на Катрин. - Имам я за всеки случай , ако нещо ми се случи. Но ти я давам изпия я - казах и взех чашата с животинската кръв от ръката й. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 7:15 am | |
| Усмихнах се,стига съм се правила ,на светица,като не съм.Отидох до хладилника и си сипах ,човешката кръвчица,е това беше друго неещо.Вкусът и` се разля в устата ми и ме завладя,беше като дрога,особено ,когато дълго време,не си я пил.Върнах се при Стефан ,усмивката грееше ,на лицето ми. - Благодаря ти -казах тихо. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 7:25 am | |
| Погледнах я и вдигнах рамене както отново задържах погледа си на очите й. - Няма за какво да ми благодариш , това е твоята природа , даже аз трябва да ти благодаря , че се съобразяваш с мен. Трябва да спреш да пиеш животниска кръв знам , че не ти харесва. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 9:07 am | |
| - Но знаеш , че маската е и малка част от същноста ти , нали така ? - погледнах я , нямаше как да повярвам все още , че злобната част от нея беше просто измислица. - Знам , че в думите ти има и истина , но ти ще си останеш така каква си , а аз скоро ще разбера каква си. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 9:50 am | |
| - Радвам се , това е добре. И щом и аз нямам тайни от теб значи всичко е наред. - погледнах я и отново се усмихнах леко , след което се загледах някъде напред. Новият ми живот беше с Катрин , трябваше да забравя Елена и да свикна да ги приемам заедно с Деймън , това щеше да е едно ново начало. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 11:58 am | |
| Усмихнах се и аз ,искаше ми се ,да нямам никакви тайни и един ден ,щях,да му разкрия,че аз съм превърнала Елена,но не сега,не можех,тъкмо бе започнал,да ми вярва.Беше казал ,че ме обича и това,беше важното.Но дали,щеше да е така,ако знаеше ? - Да така е-казах и оставих чашата,в банката,почти не бе останало кръв. - Ох съжалявам ,почти ти я изпих-казах и го погледнах виновно. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 2:22 pm | |
| - Не ми трябва , не се притеснявай за кръвта. - усмихнах се и я погледнах. - Реших да почна нова диета , ще пия само в крайна нужда , сега не съм жаден , а и има човешка кръв долу така , че няма проблем. | |
| | | Elena Dark creatures
Брой мнения : 27 Reputation : 0 Join date : 12.03.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 4:29 pm | |
| С Деймън се върнахме след като бяхме излезли, под предтекст да се разходим. В действителност май искаше да изкопчи информация относно това кой ме е превърнал. Но аз нямаше да кажа че е Катрин, защото тя можеше да навреди на всички ни, а аз не исках това да се случи. Не бях толкова загрижена за себе си, колкото за Деймън и Стефан. Не й вярвах и не мислех че се е променила. Може би една малка.. много, много, наистина много малка част от нея се е променила към по-добро, но другата част си оставаше мрачна, безмилостна и същата както отпреди векове. -Добър вечер - казах на висок глас, та ако има някой в имението да ме чуе евентуално. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 4:41 pm | |
| Усмихнах се ,на Стефан и оставих ,чашата си .Тогава се прибраха Деймън и Елена. - Здравейте ,нещо много щастливи ми се виждаше,добър,ли ви беше улова ?- Казах саркастично ,но от далече си личеше ,че не са скучали цяла нощ.Тя цялата сияеше ,а и той изглеждаше доволен.Погледнах към Стефан ,който се беше смръщил. "Хвани го за ръка" казах в ума на Елена и въпреки ,че ме погледна лошо,тя се подчини. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 4:55 pm | |
| -Спокойно.. Не се ядосвай на Катрин, няма причина, не си и струва да си разваляте отношенията.. които предполагам са се подобрили - казах на Стефан с леко нотка на учудване в гласа. После отидох към Катрин. -Не съм ти марионетка и дотук беше с това да ме караш да върша каквото искаш, дори най-дребните неща. - казах й тихо на ухото за да не чуят Деймън и Стефан, докато се правех че я прегръщам. -...и се радвам че си променила - казах накрая по-силно с весел тон, колкото да звучи добре, докато се отдръпнах от нея. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 5:12 pm | |
| Елена играеше ,но въпреки това ми отправи предупреждение "Не на мен тия миличка"-продължих да говоря в умът ѝ,след което ѝ показах какво ще се случи с Деймън ,ако не играеше по моите правила "И да не си посмяла ,да ме издадеш пред Стефан ,ще го убия много болезнено ! "- Всичко това бяха празни приказки,не бях способна да нараня Деймън ,но тя не го знаеше ,а и бях си заслужила да ме мислят ,за кучка,която е способна на всичко. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 5:17 pm | |
| "Хайде да те видим де" - казах й, говорейки в ума й, но с усмивка на лицето. Дали наистина би сторила нещо на някой от двамата? Дали би ги наранила, или проста си говореше, колкото да има заплахи с които да ме контролира. Погледнах я сякаш я предизвиквах. Това държание не беше никак в моя стил, но Катрин започваше да си позволява прекалено големи своеволия. При положение че фактически дарбата ми ме правеше недосегаема, не можеше тя да ме контролера с прости думи, които дори не бях сигурна че може да изпълни. Кофти беше само че ми беше създателка, та едва ли дарбата ми щеше да ми помогне кой знае колко в случая.. "Кат.. недей да вършиш глупости, защото накрая ще изпея всичко" - казах й, като отидох и седнах на дивана. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 5:24 pm | |
| Стоях и ги гледах. Вече всичко се навързваше в главата ми. Станах от дивана и изкрещях на Катрин. - Как можа ? Ти си я превърнала , за това накара мен и Деймън да напуснем града , за това аз бях при Шиничи. - след това погледнах и Елена разочарован. - А ти как можа да не ми кажеш , как можа по дяволите ? Вие сте си лика прилика , две кучки. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пет Мар 18, 2011 5:31 pm | |
| Погледнах Елена и се усмихнах ,явно ,че я болеше ,за това че не можеше,да ми се противопостави.Но в този миг Стефан върза ,две и две и ми се разкрещя.Болеше ме от думите му ,не знаех,какво да правя ,дали да отричам или да си призная.Тъкмо бяхме постигнали,някакъв напредък. - Хайде Елена ,да си вървим ,щом не ни вярват,няма ,защо да стоим някъде, където ни обиждат-Подадох ѝ ръка,този път нямаше заповеди или заплашвания ,бях искрена.Бях го загубила ,а толкова силно го обичах,тя можеше ,да усети болката ми. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе | |
| |
| | | | Къщата на Салваторе | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |