Посетете новия ни форум! | |
|
| Къщата на Салваторе | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Stefan_ Special User
Брой мнения : 429 Reputation : 0 Join date : 22.02.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 7:35 pm | |
| Имах чувството , че разбира какво мисля , по думите , които казваше , но нямаше значение , аз не се страхувах вече. - Да , ще се опитам да е както преди и аз ти обещавам. И знаеш ли , може би започвам да ти вярвам. - погледнах я и се усмихнах леко. | |
| | | Katherine Dark creatures
Брой мнения : 433 Reputation : 0 Join date : 08.03.2011
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 7:54 pm | |
| Радвах се ,че беше почнал ,да ми има доверие. - Ще видиш ,че няма да те предам и напълно ще си заслужа доверието ти.-Беше хубаво ,да го гушкам,но той ,имаше нужда от разсейване. - Хайде да излезем,може ,да слезем до града.-усмихнах се - Какво ще кажеш ? | |
| | | Stefan_ Special User
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 7:58 pm | |
| - Вярвам ти - поне засега й вярвах , една малка грешка можеше да развали всичко , повтаряше ли си грешките отново , значи не беше си взела никакъв урок. - Добр е, но аз не познавам града , не сам ходил никъде от както дойдох. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Пон Мар 14, 2011 8:21 pm | |
| - Няма ,да се загубим ,спокойно-Усмихнах се и го дръпнах за ръката.Но не прецених силата си и той се озова прекалено близо,че да стопи дъхът ми.Но се овладях ,целунех ли го,така както аз исках ,нямаше ,да спра,а той не искаше да бързаме. - Ще се разходим чух ,че градът на Лилит ,бил особено красив ,също и околностите.-засмях се.Помислих си ,че и евентуално бихме могли,да я срещнем.Какво ли би било ,да познавах ,някой древен ,повече и от Клаус.Щеше да е вълнуващо. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 15, 2011 4:34 pm | |
| - Знам , че няма да се загубим , спокойно. - усмихнах се и я погледнах. - Не разбирам обаче защо придават толкова важност само защото градът е на Лилит , не вярвам да е чак толкова могъща , а за мен си е просто поредният град , в който бягам , не видях нищо различно. Междудругото онзи ден видях някаква разочарована жена в един бар , само там съм ходил. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 15, 2011 5:25 pm | |
| - Бар ? -усмихнах се.Не можех,да си представя Стефан ,обикалящ ,по баровете,но не казах нищо повече. - Има много красиви места ,в околностите ,ако не ти е била достатъчна кръвта ,може,да се разходим и и до гората ,за още.-засмях се. - Ако не ти кажи къде,може и просто да се разходим из града-Усмихнах се ,нямаше,значение къде ,ако бяхме заедно. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Вто Мар 15, 2011 5:34 pm | |
| Погледнах я , не знаех какво ми се прави и къде ми се ходи , но просто исках да бъда далеч от тази къща , където бяха Деймън и Елена. Исках да се разсея от всичко това. - И за мен няма значение ,просто да тръгнем нанякъде. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 8:22 am | |
| Думите му ,ме поласкаха,тръгнахме си ,като след известно време,ефектът ,от намесата ми щеше да мине и тогава нямаше,да помнят нищо,за да не ни преследват.Прибрахме се вкъщи и се качихме,направо гореСтефан легна ,без дори,да си събува обувките,настаних се до него ,като му помогнах да се съблече и събуе.След което го гушнах и подпрях,глава на гърдите му.След като спадна притока ,на адреналина ,почнах да се усещам замаяна,от алкохола,който бях изпила. - Съжалявам,че те заведох там ,той още леко кървеше,изкушава се да оближа,кръвта от устните му,но подтиснах копнежа и станах за малко да му донеса салфетка,с която внимателно го почистих. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 8:25 am | |
| Катрин ме заведе вкъщи , качихме се в стаята и аз направо легнах на леглото , тя ми помогна да се събуя и съблека. Когато ме прегърна аз леко започнах да милвам главата й. - Беше забавно. - усмихнах се докато тя чистеше кръвта от устните ми. После я прегърнах и затворих очи. - Обичам те Катрин. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 8:42 am | |
| Както чистех устните му ,той затвори очи и тогава каза,че ме обича.Цялата се разтреперих,не че не го знаех,но винаги беше хубаво да го чуя,отново. - И аз те обичам ,с цялото си сърце,Стефан.-му отвърнах и се наведох да го целуна,но беше нежна,ненатрапваща се целувка.Погалих нещно лицето му. - Заспивай любов моя,за да ти мине замайването ,аз ще съм тук и ще бдя,над съня ти.Спи ангел мой. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 4:58 pm | |
| Катрин ми каза , че също ме обича , странно но ми стана приятно от това. Целуна ме и аз отвърнах на целувката й леко , след което се усмихнах. Прегърнах я по-силно и отново затворих очи и се унесох , надявах се този път да не сънувам някой кошмар , а нея. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 5:36 pm | |
| Стефан заспа,беше толкова сладък ,за това дълго,го наблюдавах,беше топъл и уютен ,питах се колко време,мога да издържа,да спя,до мъжът ,който обичах,без да го докосвам.Като жена имах своите нужди,а не го бях правила ,толкова отдавна,побърквах се от желание и мислех,че ако го напия ще го имам.Но исках ли да е така ,всъщност ? Да го получа и на сутринта да съжалява.Той спеше кротко ,а мен сънят не ме ловеше,фантазирах си и въпреки това ,беше хубаво. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 5:55 pm | |
| Заспах толкова бързо , явно от алкохола. Изведнъж се събудих и треперех , не знаех кое ме накара да се уплаша толкова. Погледнах Катрин , която още стоеше до мен и ме гледаше. Гледах я ужасен. След няколко минути я погледнах отново. - Защо не спиш ? | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 5:59 pm | |
| - Защо си до мен-усмихнах се - И май алкохола ми дойде в повечко и адреналина,а на теб какво ти е трепериш ?- Докоснах лицето му ,което гореше,ако не беше вампир,щях,да кажа,че има температура. - Какво ти е ,нещо лошо ли сънува ? - Погалих челото му. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 6:01 pm | |
| - Явно да , но не си спомням. - станах от леглото и започнах да се оглеждам наоколо , имаше ли някой освен нас четиримата в къщата , някой , който мобеше да си играе със съзнанието ми и да ме кара да полудявам или наистина полудявах ? - Има ли някой освен нас четримата наоколо , усещаш ли някой ? | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 6:09 pm | |
| Станах и отидох близо до него . - Успокой се Стефан ,само ние сме ...двамата -казах . - Деймън и Елена ги няма .Приближих се още ,усещах,че не мога повече ,да издържах,прокарах пръсти го голите му гърди. - Върни се в леглото ,може да спиш спокоен ,аз съм тук ,докато съм при теб ,никой не ще посмее да те нарани.-Говорех му успокоително,но самата аз не бях спокойна ,дали от алкохола или от нещо друго,но ме побъркваше ,дори само с присъствието си. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 6:32 pm | |
| - Как не са тук ? - погледнах я очудено , та аз още усещах присъствието им. Погалих мие нагало и потръпнах. - След малко Катрин , тук има някой и ще разбера кой. - погледна я и отново започнах да се опитвам да намеря натрапника. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 6:43 pm | |
| - Стефан -хванах нежно лицето му в шепи,като го доближих до моето. - Повярвай сами сме,но за да те успокоя ще ти покажа.- Призовах духа ,ако имаше някой дори дух ,щеше да го открие ,но в стаята ,а и наблизо нямаше никой. - Сами сме спокойно,ела при мен.- Седнах на леглото и протегнах ръце към него. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 6:48 pm | |
| Погледнах я , наистина нямаше никой наоколо , приличах на някакъв откачен. - Съжалявам - погледнах я. - Явно малко съм си въобразил - усмихнах се и седнах до нея на леглото. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 6:53 pm | |
| - Не се притеснявай-усмихнах се и отново го докоснах .Имаше ли смисъл да му казвам колко го желая ,като се усещаше, дори във въздуха .Бяхме прекарали няколко супер дни и мислех ,че вече е време ,да станем истински гаджета,не знаех,дали бе готов.Но продължих да го галя по корема ,като задържах ръката си там,малко по-дълго.Протегнах се напред и целунах гърдите му ,ако до сега сигналите ми ,оставаха скрити ,това вече трябваше,да му изясни всичко. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 6:57 pm | |
| Тя започна да ме гали , а аз не издържах. Приковах я под мен и започнах да я целувам и хапя леко , дрехите й ми станаха пречка и ги разкъсха , знаех какво искаше , знаех какво исках и аз. Ближих и целувах всяка една част от тялото й , като някъде оставях леко следи от зъби. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 7:04 pm | |
| Не очаквах так бързо и мълниеносно,да избухне страстта му.Мислех си ,че трябва да го подразня още,но докато се осъзная вече стенех от целувките му,които бяха наистина диви,не го помнех такъв.Но този нов Стефан ,дяволски много ми харесваше.Знаех ,че на сутринта ,може да съжалява,но сега не можех да мисля,за после.Обърнах го ,като целунах и аз всяка частица от прекрасното му тяло,не можех да му се наситя,толкова отдавна не сме били заедно. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 7:07 pm | |
| Целувките вече не ме задоволяваха , за това проникнах в нея. От толкова време не съм бил с тази жена , че ми липсваше. Започнах с бързо темпо , прекалено много страст се беше събрала в мен , за да бъда нежен , исках и двамата да крещим от удоволствие. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 7:15 pm | |
| Какво ставаше с мен ,полудявах ,бързото му темпо ме водеше в рая.Започнах да крещя,нямаше защо да съм тиха,бяхме сами.Движеше толкова бързо,че разпиляваше умът ми.Хапех устните му ,като при поредната игра,го ухапах по силно и сладката му кръв се изля в устата ми ,ухапах и себе си ,за да може и той ,да пие от мен.Движех се в ритъма и треперех,като лист. | |
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе Чет Мар 17, 2011 7:18 pm | |
| Продължих с бързото темпо , телата ни пулсираха от удоволствие. Тя захапа устната ми и усетих как кръвта започна да тече в устата й , после усетих и нейната кръв и започнах да пия.И двамата стенехме заглушително , а тя направо си крещеше. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Салваторе | |
| |
| | | | Къщата на Салваторе | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |