Dark Light RPG BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark Light RPG BG Forum

ИндексPortal*Последни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Гласувайте за форума!
Гласувай за мен в BGTop100.com
BGtop
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Tyxo.bg counter
BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове
Посетете новия ни форум!
Similar topics
Latest topics
» Имението на Ван дер Удсън
Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2016 3:48 am by Оливия О'Браян

» Къщата в Сан Мориц
Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeПет Юли 01, 2016 5:29 am by Майкъл

» Апартаментът
Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeВто Мар 08, 2016 9:25 pm by Деймън Кларк

» Френското имения
Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeПет Яну 10, 2014 8:03 pm by Дейвид

» Мол
Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeПет Дек 13, 2013 8:20 pm by Симон Кларк

» Семейна консултация
Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeПон Дек 09, 2013 9:07 pm by Деймън Кларк

» Резиденция Тюдор
Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeСъб Дек 07, 2013 9:34 am by Дейвид

» Замъкът на Краля
Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeНед Дек 01, 2013 12:59 pm by Амерал Венега

» Коръб 1
Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeПет Ное 29, 2013 4:36 pm by Дейвид

Top posters
Деймън Кларк
Къщата на Салваторе - Page 5 Vote_lcapКъщата на Салваторе - Page 5 Voting_barКъщата на Салваторе - Page 5 Vote_rcap 
Амерал Венега
Къщата на Салваторе - Page 5 Vote_lcapКъщата на Салваторе - Page 5 Voting_barКъщата на Салваторе - Page 5 Vote_rcap 
Симон Кларк
Дейвид
Demon Of Passion
Katherine
Stefan_
Майкъл
Khal Drogo
Алиса
Free Counters
Free Counters

Къщата на Салваторе

Go down 
+2
Katherine
Stefan_
6 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next
АвторСъобщение
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

Брой мнения : 429

Къщата на Салваторе - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeПон Мар 14, 2011 7:35 pm

Имах чувството , че разбира какво мисля , по думите , които казваше , но нямаше значение , аз не се страхувах вече.
- Да , ще се опитам да е както преди и аз ти обещавам. И знаеш ли , може би започвам да ти вярвам. - погледнах я и се усмихнах леко.
Върнете се в началото Go down
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

Брой мнения : 433

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeПон Мар 14, 2011 7:54 pm

Радвах се ,че беше почнал ,да ми има доверие.
- Ще видиш ,че няма да те предам и напълно ще си заслужа доверието ти.-Беше хубаво ,да го гушкам,но той ,имаше нужда от разсейване.
- Хайде да излезем,може ,да слезем до града.-усмихнах се
- Какво ще кажеш ?
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeПон Мар 14, 2011 7:58 pm

- Вярвам ти - поне засега й вярвах , една малка грешка можеше да развали всичко , повтаряше ли си грешките отново , значи не беше си взела никакъв урок.
- Добр е, но аз не познавам града , не сам ходил никъде от както дойдох.
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeПон Мар 14, 2011 8:21 pm

- Няма ,да се загубим ,спокойно-Усмихнах се и го дръпнах за ръката.Но не прецених силата си и той се озова прекалено близо,че да стопи дъхът ми.Но се овладях ,целунех ли го,така както аз исках ,нямаше ,да спра,а той не искаше да бързаме.
- Ще се разходим чух ,че градът на Лилит ,бил особено красив ,също и околностите.-засмях се.Помислих си ,че и евентуално бихме могли,да я срещнем.Какво ли би било ,да познавах ,някой древен ,повече и от Клаус.Щеше да е вълнуващо.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeВто Мар 15, 2011 4:34 pm

- Знам , че няма да се загубим , спокойно. - усмихнах се и я погледнах.
- Не разбирам обаче защо придават толкова важност само защото градът е на Лилит , не вярвам да е чак толкова могъща , а за мен си е просто поредният град , в който бягам , не видях нищо различно. Междудругото онзи ден видях някаква разочарована жена в един бар , само там съм ходил.
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeВто Мар 15, 2011 5:25 pm

- Бар ? -усмихнах се.Не можех,да си представя Стефан ,обикалящ ,по баровете,но не казах нищо повече.
- Има много красиви места ,в околностите ,ако не ти е била достатъчна кръвта ,може,да се разходим и и до гората ,за още.-засмях се.
- Ако не ти кажи къде,може и просто да се разходим из града-Усмихнах се ,нямаше,значение къде ,ако бяхме зае
дно.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeВто Мар 15, 2011 5:34 pm

Погледнах я , не знаех какво ми се прави и къде ми се ходи , но просто исках да бъда далеч от тази къща , където бяха Деймън и Елена. Исках да се разсея от всичко това.
- И за мен няма значение ,просто да тръгнем нанякъде.
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 8:22 am

Думите му ,ме поласкаха,тръгнахме си ,като след известно време,ефектът ,от намесата ми щеше да мине и тогава нямаше,да помнят нищо,за да не ни преследват.Прибрахме се вкъщи и се качихме,направо гореСтефан легна ,без дори,да си събува обувките,настаних се до него ,като му помогнах да се съблече и събуе.След което го гушнах и подпрях,глава на гърдите му.След като спадна притока ,на адреналина ,почнах да се усещам замаяна,от алкохола,който бях изпила.
- Съжалявам,че те заведох там ,той още леко кървеше,изкушава се да оближа,кръвта от устните му,но подтиснах копнежа и станах за малко да му донеса салфетка,с която внимателно го почистих.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 8:25 am

Катрин ме заведе вкъщи , качихме се в стаята и аз направо легнах на леглото , тя ми помогна да се събуя и съблека. Когато ме прегърна аз леко започнах да милвам главата й.
- Беше забавно. - усмихнах се докато тя чистеше кръвта от устните ми. После я прегърнах и затворих очи.
- Обичам те Катрин.
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 8:42 am

Както чистех устните му ,той затвори очи и тогава каза,че ме обича.Цялата се разтреперих,не че не го знаех,но винаги беше хубаво да го чуя,отново.
- И аз те обичам ,с цялото си сърце,Стефан.-му отвърнах и се наведох да го целуна,но беше нежна,ненатрапваща се целувка.Погалих нещно лицето му.
- Заспивай любов моя,за да ти мине замайването ,аз ще съм тук и ще бдя,над съня ти.Спи ангел мой.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 4:58 pm

Катрин ми каза , че също ме обича , странно но ми стана приятно от това. Целуна ме и аз отвърнах на целувката й леко , след което се усмихнах. Прегърнах я по-силно и отново затворих очи и се унесох , надявах се този път да не сънувам някой кошмар , а нея.
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 5:36 pm

Стефан заспа,беше толкова сладък ,за това дълго,го наблюдавах,беше топъл и уютен ,питах се колко време,мога да издържа,да спя,до мъжът ,който обичах,без да го докосвам.Като жена имах своите нужди,а не го бях правила ,толкова отдавна,побърквах се от желание и мислех,че ако го напия ще го имам.Но исках ли да е така ,всъщност ? Да го получа и на сутринта да съжалява.Той спеше кротко ,а мен сънят не ме ловеше,фантазирах си и въпреки това ,беше хубаво.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 5:55 pm

Заспах толкова бързо , явно от алкохола. Изведнъж се събудих и треперех , не знаех кое ме накара да се уплаша толкова. Погледнах Катрин , която още стоеше до мен и ме гледаше. Гледах я ужасен. След няколко минути я погледнах отново.
- Защо не спиш ?
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 5:59 pm

- Защо си до мен-усмихнах се
- И май алкохола ми дойде в повечко и адреналина,а на теб какво ти е трепериш ?- Докоснах лицето му ,което гореше,ако не беше вампир,щях,да кажа,че има температура.
- Какво ти е ,нещо лошо ли сънува ? - Погалих челото му.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 6:01 pm

- Явно да , но не си спомням. - станах от леглото и започнах да се оглеждам наоколо , имаше ли някой освен нас четиримата в къщата , някой , който мобеше да си играе със съзнанието ми и да ме кара да полудявам или наистина полудявах ?
- Има ли някой освен нас четримата наоколо , усещаш ли някой ?
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 6:09 pm

Станах и отидох близо до него .
- Успокой се Стефан ,само ние сме ...двамата -казах .
- Деймън и Елена ги няма .Приближих се още ,усещах,че не мога повече ,да издържах,прокарах пръсти го голите му гърди.
- Върни се в леглото ,може да спиш спокоен ,аз съм тук ,докато съм при теб ,никой не ще посмее да те нарани.-Говорех му успокоително,но самата аз не бях спокойна ,дали от алкохола или от нещо друго,но ме побъркваше ,дори само с присъствието си.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 6:32 pm

- Как не са тук ? - погледнах я очудено , та аз още усещах присъствието им. Погалих мие нагало и потръпнах.
- След малко Катрин , тук има някой и ще разбера кой. - погледна я и отново започнах да се опитвам да намеря натрапника.
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 6:43 pm

- Стефан -хванах нежно лицето му в шепи,като го доближих до моето.
- Повярвай сами сме,но за да те успокоя ще ти покажа.- Призовах духа ,ако имаше някой дори дух ,щеше да го открие ,но в стаята ,а и наблизо нямаше никой.
- Сами сме спокойно,ела при мен.- Седнах на леглото и протегнах ръце към него.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 6:48 pm

Погледнах я , наистина нямаше никой наоколо , приличах на някакъв откачен.
- Съжалявам - погледнах я.
- Явно малко съм си въобразил - усмихнах се и седнах до нея на леглото.
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 6:53 pm

- Не се притеснявай-усмихнах се и отново го докоснах .Имаше ли смисъл да му казвам колко го желая ,като се усещаше, дори във въздуха .Бяхме прекарали няколко супер дни и мислех ,че вече е време ,да станем истински гаджета,не знаех,дали бе готов.Но продължих да го галя по корема ,като задържах ръката си там,малко по-дълго.Протегнах се напред и целунах гърдите му ,ако до сега сигналите ми ,оставаха скрити ,това вече трябваше,да му изясни всичко.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 6:57 pm

Тя започна да ме гали , а аз не издържах. Приковах я под мен и започнах да я целувам и хапя леко , дрехите й ми станаха пречка и ги разкъсха , знаех какво искаше , знаех какво исках и аз. Ближих и целувах всяка една част от тялото й , като някъде оставях леко следи от зъби.
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 7:04 pm

Не очаквах так бързо и мълниеносно,да избухне страстта му.Мислех си ,че трябва да го подразня още,но докато се осъзная вече стенех от целувките му,които бяха наистина диви,не го помнех такъв.Но този нов Стефан ,дяволски много ми харесваше.Знаех ,че на сутринта ,може да съжалява,но сега не можех да мисля,за после.Обърнах го ,като целунах и аз всяка частица от прекрасното му тяло,не можех да му се наситя,толкова отдавна не сме били заедно.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 7:07 pm

Целувките вече не ме задоволяваха , за това проникнах в нея. От толкова време не съм бил с тази жена , че ми липсваше. Започнах с бързо темпо , прекалено много страст се беше събрала в мен , за да бъда нежен , исках и двамата да крещим от удоволствие.
Katherine
Dark creatures
Dark creatures
Katherine

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 7:15 pm

Какво ставаше с мен ,полудявах ,бързото му темпо ме водеше в рая.Започнах да крещя,нямаше защо да съм тиха,бяхме сами.Движеше толкова бързо,че разпиляваше умът ми.Хапех устните му ,като при поредната игра,го ухапах по силно и сладката му кръв се изля в устата ми ,ухапах и себе си ,за да може и той ,да пие от мен.Движех се в ритъма и треперех,като лист.
Stefan_
Special User
Special User
Stefan_

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitimeЧет Мар 17, 2011 7:18 pm

Продължих с бързото темпо , телата ни пулсираха от удоволствие. Тя захапа устната ми и усетих как кръвта започна да тече в устата й , после усетих и нейната кръв и започнах да пия.И двамата стенехме заглушително , а тя направо си крещеше.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Салваторе   Къщата на Салваторе - Page 5 Icon_minitime

Къщата на Салваторе
Върнете се в началото 
Страница 5 от 22Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Къщата на Салваторе
» Къщата на Салваторе
» Къщата на Удоволствията

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Dark Light RPG BG Forum :: Кошче :: Света на изгубените неща-
Идете на: